credit rapid online doar cu cartea de identitat

Ce este împrumut doar cu buletinul?

La începutul anilor 2000 creditele cu buletinul erau foarte populare. Mergeai în magazin, îţi alegeai produsul pe care vrei să îl cumperi şi la casă făceai foarte repede un credit doar cu buletinul. Astfel, puteai să cumperi cu rate foarte mici electrocasnicele de care aveai nevoie. Însă, reglementările bancare de la finalul anilor 2000 au închis acest tip de credit, pentru că băncile au descoperit că pot forţa omul să ia credite mai mari dacă îi cheamă la bancă. Ei bine, aceste credite se găsesc din nou pe piaţă şi sunt la fel de relaxate ca cele pe care le ştii deja.

Credite pe termen scurt şi mediu

Ce este un imprumut doar cu cartea de identitate

Numele este foarte explicativ. Acum, poţi să iei un împrumut doar cu buletinul fără garanţii suplimentare. Procedura este foarte simplă: alegi produsul şi apoi iei un împrumut care să acopere preţul acestuia. Totul este simplu şi transparent. Împrumutul cu buletinul este tot un credit, ceea ce înseamnă că va trebui să îl returnezi. Însă, este foarte accesibil, în special pentru persoanele care trebuie să înlocuiască un aparat electrocasnic rapid, cum este maşina de spălat sau frigiderul.

Cum iei un credit online doar cu cartea de identitate?

Pentru a intra în posesia sumei cerute, trebuie să depui o cerere la ghişeul IFN-ului ales de tine. În cazul în care nu ştii unde să te duci, poţi să apelezi la un calculator de credite care îţi va da toate detaliile de care ai nevoie, inclusiv adresa celui mai apropiat IFN. După ce ai depus cererea, vei intra în posesia banilor în câteva ore. Nu trebuie să ai contract pe perioadă nedeterminată, cum este în cazul băncilor. Chiar dacă eşti pensionar sau în concediu de maternitate poţi să iei un credit doar cu buletinul. Şi persoanele care au fost la un moment dat restanţiere, se pot bucura de un astfel de credit.

Care sunt avantajele imprumut doar cu buletinul

În câteva ore îţi intră banii în cont. Iar faptul că nu trebuie să dovedeşti cu acte de la locul de muncă este un avantaj extraordinar pentru freelanceri, liber-profesionişti şi pentru cei care au meserii neconvenţionale. Totuşi, trebuie să fii major şi cetăţean român pentru a putea intra în posesia unui credit cu buletinul. Astfel, se poate spune că avantajele sunt numeroase. Ca să iei un credit clasic ai nevoie de cel puţin câteva zile de alergătură. Iar dacă suma pe care vrei să o împrumuţi este mică, atunci lucrurile de complică,m deoarece există posibilitatea ca banca să te oblige să te împrumuţi de mai mulţi bani.

În cazul creditelor cu buletinul nici nu se pune problema de a nu primi suma de care ai tu nevoie. De altfel, nu este obligatoriu să cumperi un singur aparat electrocasnic. Poţi să îţi înnoieşti casa, atâta timp cât venitul tău lunar poate acoperi ratele. De asemenea, dacă luna viitoare vrei să cumperi altceva, poţi să mai iei un credit. Creditul cu buletinul este foarte flexibil şi uşor de luat. Ca orice alt produs al IFN-urilor acesta este creat pentru a te ajuta.


Dacă te grăbești și nu vrei să aștepți ca banca ta să îți aprobe împrumutul, un împrumut online rapid este soluția perfectă.