Credite pentru persoane cu istoric negativ

Credite pentru persoane cu istoric negativ

Pentru că nimic nu funcționează așa cum ne dorim, poți oricând să ajungi să nu plătești rata la credit la timp. Asta înseamnă că istoricul tău de credit este afectat. Iar în cazul în care ai ajuns în Biroul de Credite, atunci numai timpul te poate ajuta. Totuși, ce faci atunci când ai nevoie de bani urgent? Într-adevăr, o mică prostie te dezavantajează, însă, poți să iei un credit chiar și atunci când ai un istoric de credit negativ. Iată cum obții un împrumut în aceste condiții.

Afla exact care credit este mai avantajos

Caută un girant

Girantul este cineva care poate susține împrumutul dacă tu nu îl plătești. În general, băncile cer un girant atunci când împrumutul este foarte mare. Dar și în cazul în care persoana care cere banii are un istoric de credit deteriorat, este acceptat girantul. Acesta poate să fie un prieten, un membru al familiei sau un coleg. El trebuie să aibă un loc de muncă și să aducă dovada că poate susține împrumutul. Girantul garantează băncii că se va efectua plata împrumutului chiar dacă nu o vei face tu.

Roagă pe cineva să ia un împrumut pentru tine

Întotdeauna există opțiunea de roagă un prieten. Dacă ai nevoie urgentă de bani și ți se pare foarte complicat să cauți un girant, poți să cauți pe cineva care să ia împrumutul în locul tău. Desigur, trebuie să te gândești și la faptul că poate prietenii tău nu vor să depună acest efort financiar. Mult mai la îndemână este să te gireze, decât să ia un împrumut pentru tine. Chiar și rudele s-ar putea să te refuze. Dar poți să încerci.

Credite de nevoi personale cu istoric negativ

Dacă este greu să găsești o persoană care să ia un împrumut pentru tine, atunci poți să aduci o garanție băncii. Casa, mașina dar și alte obiecte de valoare pot fi folosite ca gir atunci când vrei să iei un împrumut. Trebuie să știi că în cazul în care nu îl plătești, acestea vor fi executate silit. Totuși, dacă iei un împrumut nou și îl plătești la timp, atunci istoricul tău de credit se va îmbunătăți, deci se merită să depui acest efort. Este important, însă, să plătești ratele la timp, pentru a nu executat silit. De asemenea, suma maximă a creditului se acordă în funcție de valoarea garanției pe care tu o aduci.

Imprumut rapid cu istoric negativ

Ia un IFN credit fara consultarea biroului credit

IFN-urile sunt mai relaxate atunci când vine vorba de un istoric negativ de credit. Dacă salariul tău s-a mărit, se vede faptul că celelalte rate le-ai plătit la timp sau dacă este evident că nu ai plătit creditul anterior din cauza măririi bruște a monedei în care au luat creditul, atunci cel mai probabil un IFN îți va acord împrumutul. Având în vedere că IFN-rile oferă împrumuturi mici, este mult mai ușor să le plătești, deci nu își fac griji că se poate întâmpla ceva într-o perioadă lungă de timp care să te ducă în situația de a nu plăti acel împrumut. Iar metoda de acordare a creditelor pentru persoanele care au un istoric de creditare negativ este mult mai relaxată.


Credite rapide cu istoric negativ

Băncile și instituțiile financiare oferă o varietate de opțiuni de împrumut. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți cererea, care este procesată în câteva minute.