Noi împrumuturi rapide adaptate cerințelor pieței actuale

Era creditării clasice se apropie de sfârșit – astăzi este posibil să accesezi un împrumut direct de pe telefon, iar nu într-o instituție. Mai mult decât atât, acum, nu doar persoanele cu venituri obținute în mod constant pot obține bani cu împrumut, ci și cele care realizează câștiguri din alte surse (dividende, chirii, drepturi de autor, etc).

Aceste noi împrumuturi sunt adaptate cerințelor actuale ale pieței și le permit solicitanților să se bucure de ajutorul financiar atât de mult dorit în alte condiții decât cele de până acum.

Cum s-a schimbat piața de creditare în ultimii ani?

Creditul cu buletinul a deschis drumul unei noi generații de împrumuturi. Acestea au evoluat în credite fără dobândă, împrumuturi IFN pentru pensionari și în credite online cu aprobare instant. Companiile nebancare au revoluționat piața și au angrenat în această mișcare și societățile bancare, care au lansat produse similare. Tinerii și pensionarii nu mai sunt afectați de imposibilitatea de a obține bani de împrumut, pentru că vârsta de accesare a unui credit este acum cuprinsă între 18 și 70 de ani.

Împrumuturile nu se mai acordă doar după ce solicitantul a depus un dosar cu numeroase documente care să îi probeze venitul. Pur și simplu, acum este suficient un formular care se completează online și o copie de pe documentul de identitate. Unul dintre avantajele oferite de acest nou tip de credite este faptul că procedura de obținere a împrumutului nu mai presupune deplasarea la compania de împrumuturi.

Procesul se derulează exclusiv online, pornind de la crearea unui cont și completarea cererii, trecând prin etapa expedierii documentelor și a verificării acestora și până la semnarea cu semnătura digitală a contractului și recepționarea sumei aprobate. Inclusiv rambursarea creditului se realizează tot online, ceea ce este un beneficiu real în condițiile actuale în care trebuie evitate drumurile inutile.

La fel de avantajos este și faptul că din momentul în care este completat formularul de aplicare și până în momentul în care banii au ajuns la solicitant nu trec mai mult de 24 de ore. Acest tip de împrumuturi chiar se potrivesc “secolului vitezei”, astfel că persoanele care se împrumută astăzi își pot rezolva problemele financiare extrem de rapid!


Aceste tipuri de împrumuturi oferă asistență financiară atât de mult dorită