Te interesează ce este credite rapide fara garantii?

Bani împrumut fără prezentarea de garanții la creditare

Ești o persoană care are datorii la credite și ești încadrată în categoria celor cu risc la împrumuturi? Vrei să iei bani pe credit, dar nicio instituție bancară nu îți garantează obținerea acestora? Împrumuturile ifn sunt atât de flexibile și prietenoase încât nici nu mai trebuie să mergi la bancă ca să obții credit. Pur și simplu alege-ți un creditor dintre opțiunile disponibile, după ce ai făcut comparații între platformele de creditare online.

De ce este avantajos să iei bani fără garanție?

Debitorul nu poate fi executat direct asupra bunului în momentul în care nu există nicio garanție depusă. Acesta va răspunde în față creditorului cu venitul sau. Desigur, în lipsa unei garanții, nici suma împrumutată nu este atât de ridicată. Cu toate acestea, există credite de nevoi personale fără garanții care oferă sume mari de împrumut, cu o rambursare de până la 60 de luni. Iar dobânda este una foarte bună, ceea ce este un avantaj în favoarea debitorului.

În cazul împrumuturilor pe sume mai mici (de până la 4000 Lei), lipsa unei garanții se compensează prin valoarea DAE. Însă, și-n acest caz, creditorii nu pot solicita dobânzi mai mari de 100% (pentru împrumuturi pe 15 zile) și 200% (pentru cele pe 30 de zile). Împrumuturile din această categorie nu implică nici un istoric de creditare pozitiv. Mulți creditori oferă bani împrumut și celor care sunt restanțieri (dacă vin cu un co-debitor).

Care este diferența între creditul cu garanție și creditul cu garant?

Între cele două există o diferență majoră: în cazul împrumutului cu garanție se depune un bun pe numele debitorului, iar la creditul cu garant, co-debitorul garantează cu venitul acestuia. Așadar, nu este implicat niciun bun direct al debitorului. În plus, co-debitorul are și rolul de a crește venitul care se ia în calcul la creditare, în cazul în care debitorul nu se încadrează în cerințele impuse de creditor.

Cât de simplu poți împrumuta dacă nu ai garanții?

Cu mult mai rapid decât în cazul creditului cu garanții. Acest lucru se datorează sumei împrumutate (care este mică) și faptului că nu mai trebuie îndeplinite anumite operațiuni specifice (verificarea bunului, înscrierea ipotecii în numele creditorului, etc.). Mai mult decât atât, în afară actului de identitate și a unui extras de cont (plus acordul pentru interogarea ANAF) nu mai ai nevoie de nimic. Acest tip de credit nesecurizat este deschis unei game variate de venituri, fiind mult mai accesibil decât creditele cu garanții (care sunt de tip securizat).

Este important ca accesarea unor astfel de împrumuturi să fie realizată cu simț de răspundere. Tocmai pentru că lipsește un bun care să fie executat imediat în contul datoriei face ca debitorul să își expună venitul și alte bunuri. De aceea, pentru că este simplu de obținut, un astfel de împrumut trebuie prețuit pe măsură. Folosește-l doar atunci când există o urgență maximă în viața ta. Optează pentru el doar atunci când poate face diferența cu adevărat pentru bugetul tău!


Căutați o modalitate rapidă și ușoară de a obține împrumuturi fără prezentarea de garanții la creditare? Doriți să puteți să vă ocupați de nevoile financiare în funcție de propriul program – împrumuturile ifn sunt soluția pentru dumneavoastră!