Ai nevoie de bani cât mai repede pentru că ești într-o situație disperată? În astfel de cazuri, mersul la bancă nu te ajută. Aceste instituții de creditare au nevoie de timp pentru a analiza o cerere. Solicită documente și acte care necesită timp pentru a le aduna. Iar dacă ți se propune o soluție de genul card de credit sau descoperit de cont, atunci trebuie să vii cu salariul tău la banca respectivă.

Ceea ce înseamnă iarăși timp, pe care tu nu-l ai la dispoziție. Desigur, te atrag dobânzile bune practicate de bănci, dar, dacă ai nevoie de o sumă mică, acestea nu prea sunt interesate să crediteze. Ce faci dacă ai și o situație mai specială, de genul, un istoric de credit negativ? Tu ai nevoie de bani acum, iar singurii care te pot ajuta sunt societățile nebancare.

Credite până la salariu sau împrumuturi de nevoi personale cu plata în rate săptămânale ori lunare

IFN-urile îți vin în ajutor cu diverse soluții financiare care se vor potrivi nevoilor tale financiare. Poți obține banii în rate sau cu plata într-o singură tranșă, în funcție de posibilitățile tale de rambursare. Ambele tipuri de credite se pot obține foarte rapid, cu același număr de documente și pentru o gamă variată de câștiguri. Fiecare produs îți oferă anumite avantaje, dar, cel mai important dintre ele este unul comun: banii se obțin foarte repede. Timpul de procesare a cererii tale este foarte scurt, mai ales dacă ai o situație financiară bună.

Chiar și atunci când nu stai pe roze în privința istoricului de credit, nu sunt probleme. În acest sens poți opta pentru un împrumut cu garanție sau fără garanție, dar cu garant. Prezența unui co-debitor este o garanție pentru creditor, așa cum se întâmplă și în cazul creditului cu garanție. Aprobarea cererii este foarte rapidă, în general, aceasta fiind acordată în maxim 30 de minute, în cazurile ideale de îndeplinire a condițiilor de creditare.

Plata într-o singură tranșă a împrumutului îți oferă posibilitatea de a scăpa de dobândă mult mai repede. Dacă optezi pentru achitarea în tranșe săptămânale sau lunare, dobânda va fi mai flexibilă, dar tot vei avea de plata bani în plus. Alege modul de rambursare care ți se potrivește, dar impune-ți întotdeauna să plătești cât mai rapid împrumutul.