Împrumut pentru persoane juridice

Ai nevoie de bani pentru afacerea ta. Apoi, există diferite modalități de a obține finanțare. Există multe forme de finanțare corporativă, granturi și scheme guvernamentale.

Cum funcționează finanțarea

Finanțarea este adesea un împrumut. Veți primi apoi o sumă și trebuie să o rambursați, inclusiv dobânda, într-un termen convenit. Uneori, suma pe care o primești este o donație, de obicei supusă unor condiții. Citiți întotdeauna cu atenție condițiile.

Împrumută bani de la o bancă

Una dintre cele mai clasice opțiuni este împrumutul de bani de la o bancă. De exemplu, antreprenorii pot avea între 1.000 EUR și 5.000 EUR descoperite de cont în contul lor bancar printr-o facilitate de descoperire de cont . Dacă doriți un împrumut de afaceri mai mare, trebuie să puteți demonstra că puteți rambursa și suma împrumutului. Tipurile de credite bancare sunt:

  • credite persoane juridice fara garantii

Cu un împrumut bancar de afaceri împrumuți o sumă de la bancă. Apoi plătiți aceasta în rate pe o perioadă convenită. Plătești și dobândă. Drept urmare, plătiți mai mult decât ați împrumutat.
garanție bancara

Cu o garanție bancară , partenerii dvs. de afaceri și furnizorii știu sigur că vă puteți îndeplini obligațiile financiare. Banca garantează acest lucru. Acesta plătește suma datorată contra pârții în cazul în care nu vă puteți îndeplini obligația financiară.

  • Credit ipotecar pentru afaceri

Un credit ipotecar pentru afaceri este un împrumut de afaceri pentru cumpărarea sau renovarea unei proprietăți comerciale. Termenul unui credit ipotecar comercial este de obicei între 10 și 25 de ani. Plătești rambursare și dobândă în fiecare lună.

Cerințe pentru a solicita un împrumut – persoană juridică

  • Cererea de credit completată și semnată corespunzător de către solicitant.
  • Fotocopie după cardul de cetățenie al reprezentantului legal, mărită la 150%.
  • statut
  • Certificat de existență și reprezentare legală
  • Situații financiare comparative auditate și certificate cu anexele respective.
  • Declarația de venit pentru ultimul an fiscal
  • Acte ale organului administrativ competent prin care reprezentantul legal este împuternicit să contacteze creanța.

De asemenea, puteți combina diferitele forme de finanțare. Aceasta se mai numește și finanțare stack sau mix de finanțare.