Ce avantaje ai atunci când colaborezi cu un broker credite?

Credit privat, credit ipotecar, răscumpărare credit… oricare ar fi metoda de finanțare pe care o ai in vedere, ti-ai pus deja următoarea întrebare: ar trebui sa ceri intervenția unui broker? Acest profesionist acționează ca un intermediar între dumneavoastră și creditori. Misiunea lui? Pune-ți expertiza în serviciul clienților tăi. De fapt, el devine interlocutorul privilegiat al solicitantului de credit, mai degrabă decât banca.

De ce să apelați la serviciile unui broker? Care sunt beneficiile acestui furnizor de servicii? Broker-ul face un bilanț al situației.

Ce este un broker de credite? Rolul și misiunile sale

S-a întâmplat ceva? Vrei sa cumperi o proprietate? Planificați o achiziție de plăcere? Obținerea unui împrumut este o modalitate rapidă și ușoară de a obține banii de care aveți nevoie. În mod tradițional, atunci când solicită un împrumut, viitorul împrumutat contactează una sau mai multe bănci pentru a-și realiza proiectul. Cu toate acestea, el poate alege și să ceară unui broker să-l reprezinte.

Broker de credite bancare

Rolul unui broker este de a-și sfătui clientul și de a-l însoți pentru a obține cea mai bună finanțare. Brokerul poate accesa tot felul de cereri:

 • Credit privat: achiziționarea de mobilier, o bicicletă electrică, menaj…;
 • Credit ipotecar: cumpărarea unei locuințe noi, renovarea unei case sau a unui apartament…;
 • Răscumpărarea creditului: răscumpărarea unui credit ipotecar, gruparea cu credit privat…;
 • Credit de afaceri: reînnoirea flotei, achiziționarea de vehicule comerciale etc.; Credit de afaceri: reînnoirea flotei, achiziționarea de vehicule comerciale etc.;
 • Credit de afaceri: reînnoirea flotei, achiziționarea de vehicule comerciale etc.

Obțineți cea mai bună rată a dobânzii printr-un broker. Localizeaza un broker de credite

Obținerea celei mai bune rate a dobânzii pentru creditul dvs. este adesea un obiectiv major al debitorilor. De fapt, are o influență directă asupra planului lunar de rambursare și asupra costului total al creditului. Conexiunea este simplă: cu cât dobânda este mai mică, cu atât plata lunară este mai mică. Este cel mai bun mod de a-ți echilibra bugetul! Rata creditului este deci o sursă importantă de economii, mai ales atunci când perioada de rambursare este lungă.

Cu toate acestea, obținerea celor mai bune condiții de credit este adesea complexă. Pentru a-și maximiza șansele, potențialul împrumutat trebuie să depună mai multe cereri de credit la diferite bănci, o sarcină deosebit de consumatoare de timp. Prin urmare, brokerul se dovedește a fi un activ prețios pentru a economisi timp, dar nu numai.

Brokerul este un furnizor de servicii neutru

Dacă profesia de intermediar joacă un rol din ce în ce mai important în lumea creditului, nu este fără motiv. Printre numeroasele avantaje ale utilizării acestui profesionist, trebuie subliniată neutralitatea acestuia.

 • Valoarea creditului acordat;
 • Rata dobânzii propusă;
 • Sunt necesare garanții;
 • Durata împrumutului;
 • Contra pârți (deschiderea unui cont bancar, transferul de economii…);
  Valoarea costurilor suplimentare (taxe de înregistrare, taxe de garanție…).

Cel mai bun broker de credite?

Un expert în rambursarea creditelor

Misiunea unui broker nu este doar să obțină cea mai bună rată a dobânzii pentru clienții săi. Într-adevăr, acest furnizor de servicii este un aliat valoros pentru succesul unei cereri de împrumut.


Datorită calificărilor și experienței sale, brokerul este capabil să ofere sfaturi valoroase și să răspundă la toate întrebările pe care le poate avea într-o zi un împrumutat.