Cum să faci refinanțare dacă ești în Biroul de Credite

Este adevărat că puteți obține o renegociere presupunând că vă aflați în Departamentul de credit, dar v-ați considerat obligația? Sunt șanse ca băncile și IFN-ul presupunând că aveți scorul de credit corect.

Orice avans pe care îl contractați, fie că este un avans standard de cumpărător, contract, reconstrucție, reprogramare sau renegociere, datele legate de acesta sunt păstrate în Departamentul de Credit. Adevărul să fie spus, orice informație care apare în timpul îmbunătățirii unui astfel de articol ajunge cu siguranță în Departamentul de credit.

Informațiile pot fi pozitive sau negative. Din cauza celor pozitive, aveți șansa de a vă dezvolta în continuare palmaresul de consumator.

Există un număr adecvat de persoane care înregistrează datorii restante în Agenția de Credit și care ar putea dori să învingă cumva ceea ce se întâmpla. Dorința pentru o mulțime considerabilă dintre ei este să își abordeze obligațiile anterioare prin aplicarea pentru un alt credit obținut în circumstanțe utile suplimentare decât precedentul.

Cum ați obține o renegociere a creditului în cazul în care aveți un istoric negativ?

Renegocierea unui avans bancar restante ar trebui să fie posibilă cu acordul băncii, în măsura posibilului permis de aceasta.

De altfel, nu este vorba atât de o renegociere exemplară, cât este caracterizată și dedusă la vedere, ci mai degrabă de o reprogramare recunoscută de organizația monetară în urma relațiilor cu clientul.

Faptele confirmă că banca nu recunoaște neapărat renegocierea creditelor extraordinare.

În general, băncile sunt ezitante față de persoanele cu un istoric negativ, motiv pentru care nici nu fac bani și nici nu renegociază creditele cu întârzieri.

Persoanele care doresc să obțină o renegociere, ajungând la aranjamentele Departamentului de Credit, o pot obține în cazul în care și-au achitat obligațiile între timp.

Dacă nu, cel mai bun mod de a obține o renegociere în cazul în care te afli în Departamentul de Credit este să mergi la un IFN pentru un credit doar cu eliberarea, care nu are printre regulile de calificare punctajul de la BC sau acesta. nu include în mod concludent în acordarea creditului.

Renegocierea avansurilor pentru datoriile restante sunt acordate în mod special de către IFN-uri, unele dintre ele, totuși, este de imaginat că împiedicarea nivelului de obligație pentru toate creditele pentru clienți și terenuri, va face de asemenea băncile să fie mai tolerante față de cei prezenți în Confirmare. Departamentul pentru starea de plată îngrozitoare.

În orice caz, să vă amintiți, Departamentul de Credit nu concluzionează indiferent dacă vi se acordă un credit bancar. Banca alege dacă vă sprijină sau respinge creditul.

Uneori, clienții pot cere o renegociere chiar și la o bancă similară, în ipoteza că s-au ocupat de obligația lor, sau poate că și-au dezvoltat în continuare scorul clientului.

Refinantare fârâ Birou de Credit

De asemenea, puteți renegocia avansurile nebancare.

De exemplu, presupunând că aveți plăți în urmă cu un IFN, puteți merge la un alt IFN care oferă credite mai mari, pe termen mai lung, pentru a vă rambursa avansul subiacent și pentru a obține o finanțare mai neprețuită pentru cel în curs (rate mai mici, posibil o măsură suplimentară de numerar și așa mai departe).


Avantajul IFN-urilor este că puteți aplica pe web, fără a călători. În acest fel, în scurt timp poți obține o renegociere și niște bani suplimentari, dacă îți dorești cu adevărat.