Mobilo Credit

5/5

Timp pentru a obține: 10 min
Împrumut max: 4000 RON

Banii in 30 de minute

Cu Mobilo Credit e mai simplu de obtinut un Imprumut

Mobilo Credit este un IFN autorizat in anul 2015. Principalul plus al IFN-ului este acela ca pune la dispozitie o aplicatie pentru smartphone pe care clientii o pot folosi pentru a solicita un credit rapid fara acte. Mobilo Credit pune la dispozitia utilizatorului doua posibilitati de accesare a creditului:
- prin intermediul aplicatiei pentru smartphone;
- online, direct de pe site-ul IFN-ului.

Avantajele creditului Mobilo?

- Solicita un credit in rate sau un credit pana la salariu in 3 pasi simpli, iar dupa ce ai semnat contractul noi iti trimitem banii in 30 de minute;
- La Mobilo poti solicita un credit cu buletinul, iar in unele cazuri iti vom cere si un extras de cont sau o adeverinta de venit;
- Tu alegi cum vrei sa primesti banii;
- Fara comisioane sau costuri ascunse! Alege-ti suma si perioada potrivita pentru tine, iar noi iti vom afisa clar si transparent costul total al imprumutului.

Cum functioneaza imprumutul Mobilo Credit

Completează formularul online și cere un credit rapid. La primul credit rapid Mobilo, poți lua cu 200 lei in plus prin aplicația pentru smartphone. Alege viramentul bancar și, dacă ai cont la una din bancile partenere, banii pot ajunge la tine în 30 de minute de la aprobare.