Pot face imprumut la Revolut?

Dincolo de un simplu portofel digital, acesta poate fi folosit ca platformă de schimb pentru diferite valute între diverse destinații și aplicații.

Credite direct pe Revolut

Ați auzit vreodată de un împrumut Revolut? Poate că este un concept nou, dar este real! Revolut a început ca o firmă fintech inovatoare care oferea transferuri rapide și schimburi valutare la prețuri imbatabile. Acum oferă și servicii de creditare – așa că nu ratați șansa de a vă pune în ordine finanțele la rate avantajoase!

Vă prezentăm noul program revoluționar de credit rapid Revolut! Acum puteți accesa cu ușurință numerar în câteva minute cu această soluție inovatoare. Obțineți banii de care aveți nevoie rapid, fără bătăi de cap sau timpi lungi de așteptare – doar de la Revolut.

Cine este eligibil pentru a primi un credit Revolut?

În prezent, singurele persoane privilegiate care au acces la un împrumut Revolut sunt cele care au un venit și un istoric de credit verificabile.

Pur și simplu, dacă puteți face dovada venitului dumneavoastră online, veți avea acces la credit.

Deși Revolut se bazează în prezent pe verificarea online a venitului, obiectivul final al companiei este de a se extinde și de a-și mări baza de clienți. Ca atare, aceștia intenționează să extindă modalitățile prin care clienții își pot verifica veniturile în viitorul apropiat.

Persoanele care au aplicația Revolut au acces 24/7 la linia lor de credit, ceea ce face ca utilizarea acestui produs să fie mai ușoară ca niciodată. Datorită comodității aplicației, acum puteți face cumpărături în orice moment!

Atunci când aveți nevoie de bani, creditul este o opțiune excelentă. Puteți solicita suma exactă de care aveți nevoie, fără comisioane sau costuri suplimentare – doar o rată a dobânzii pe care trebuie să o rambursați în timp.

În prezent, singurul produs disponibil în portofoliul Revolut este un împrumut personal negarantat. Cu toate acestea, este de așteptat ca în viitorul apropiat să fie adăugate mai multe oferte la selecția lor.

Scopul este de a-i ajuta pe oameni să își controleze cheltuielile cu mai multă ușurință.

Împrumut card Revolut

Beneficiile creditului Revolut obținut instant

Printre avantajele cheie ale acestui credit, trebuie să menționăm:

  • rata fixă a dobânzii pentru întreaga durată a împrumutului, la 8,29%.
  • fără comisioane la emitere și fără plăți pentru rambursarea anticipată
  • ai la dispoziție o limită maximă a creditului, în valoare de 125.000 lei
  • fără hârtii și vizite la sediu, totul se desfășoară online, inclusiv aprobarea și administrarea creditului
  • perioada de plată extinsă, de până la cinci ani
  • suma împrumutată este virată instant în cont, odată ce creditul a fost aprobat
  • banii sunt disponibili oricând în aplicație

În urma unui raport înaintat Băncii Naționale a României (BNR) de către autoritatea de autorizare a acesteia, Bank of Lithuania, Revolut Bank a primit autorizația de a oferi credite în România.

Revolut operează două prin două companii, Revolut Bank UAB și Revolut Payments UAB. Banii depuși la această bancă sunt garantați printr-o măsură europeană rulată prin Fondul de garantare a depozitelor din Lituania și confirmată de BNR.


Revolut a lansat recent un nou produs de împrumut pentru a răspunde unor nevoi și întrebări ale clienților săi.