Împrumuturi nebancare rapide 5 000 lei

Împrumuturi nebancare 5 000 lei

Această formă de creditare este una extreme de populară și înseamnă orice tip de împrumut oferit de instituțiile financiare nebancare. Acestea se numesc, în termini populari, IFN-uri și activitatea lor este reglementată conform legislației românești din domeniul financiar. Ofertele financiare ale instituțiilor financiare nebancare prezintă multiple avantaje față de împrumuturile clasice de la bănci. Ele funcționează perfect legal și sunt reglementate de Banca Națională a României, dar condițiile de eligibilitate sunt extrem de stricte, de multe ori chiar mai restrictive decât cele aplicate instituțiilor financiare bancare.

În România nu sunt solicitate în mod obișnuit adeverințe de salarizare, co-debitori sau alte garanții imobiliare pentru accesarea unui creditonline. Deoarece instituțiile financiare nebancare își asumă un risc foarte mare, dobânzile sunt considerabil mai mari față de cele de la bănci clasice. Acest lucur nu este însă resimțit de client, pentru că perioada de rambursare este relativ scurtă.

Concluzia este evidentă: tipul de credit pe net oferit de instituțiile financiare nebancare sunt potrivite pentru cetățenii cu nevoi urgente și care poate fi rambursat într-o perioadă scurtă de timp. Se întâmplă de aveți nevoie de bani pentru evenimente neașteptate, situații care te prind nepregătit și fără economii. În general, valoarea sumei ce poate fi accesată, printr-un credit în România, nu poate depăși 5000 lei, iar condițiile de creditare destul de simple.

Condiții pentru obținerea împrumuturi pe internet 5000 lei

Se impune ca și condiții: cetățenia română, rezidența pe teritoriul României și vârsta între 19 și până la 75 de ani. Apoi mai sunt documentele solicitate: trebuie prezentate copii scanate sau fotografii ale unui document de identitate sau buletin de identiate valabil, precum și o dovadă a realizării unei forme de venit acceptată de către instituția financiară contractantă. Spre deosebire de instituțiile bancare clasice care acceptă doar salariul ca sursă de venit, instituțiile financiare nebancare sunt mult mai flexibile și iau în considere orice sursă de venit. De exemplu venituri din contracte de prestări servicii, cedare de folosință bunuri- chiriile, venituri sub formă de diurnă, dividende, drepturi de autor etc. Chiar dacă este o sumă mai mare de bani, perioada de returnare a creditului poate fi mică dacă dispui de resursele financiare adecvate sau poți opta pentru o perioada mai mare de timp pentru returnarea creditului dacă acest lucru te avantajează.

Împrumut online 5000 lei

Indiferent însă de tipul de creditare ales, vă recomandăm să alegeți varianta cea mai bună pentru dumneavoastră după ce ați analizat toate produsele de creditare existente pe piață, cu ajutorul comparatorul de credite de pe site-ul nostru, să citiți cu atenție termenii și condițiile de creditare și să vă asumați responsabil relația de creditare cu instituția financiară nebancară parteneră.


Sumele sunt cuprinse între 500 și 5 000 lei

  • Solicitare 100% online
  • Varsta de la 18 ani
  • Procesare și transfer rapid, la distanță, oriunde te-ai afla
  • Credit instant la orice ora!
  • Grad ridicat de aprobare