Credit pentru romanii din Anglia – Cum procedăm?

În Marea Britanie, un împrumut pentru străini și nerezidenți este conceput pentru a oferi într-o astfel de situație accesul la împrumuturi prin băncile și creditorii britanici, prin care străinii rezidenți au acces mai ușor la împrumuturi din Regatul Unit decât nerezidenții.

În Marea Britanie, un împrumut pentru nerezidenți sau străini este propus de unii creditori britanici selectați care au politici disponibile pentru nerezidenți, oportunitățile de a obține un împrumut personal sau un împrumut pentru locuință împreună cu cerințe specifice care vor trebui îndeplinite înainte de a fi aprobate prin bănci în Regatul unit.
Un împrumut din Regatul Unit pentru nerezidenți este o soluție de finanțare acordată de o bancă din Regatul Unit sau de o instituție de creditare din Regatul Unit unui debitor care nu este rezident în Regat și care are nevoie de fonduri.

Împrumuturi în Anglia pentru străini

Împrumutul din Marea Britanie pentru nerezident va ajuta o persoană care nu locuiește în țară să aibă acces la bani proaspeți chiar dacă nu poate dovedi că locuiește acolo permanent din mai multe motive.

În Regatul Unit, pentru a obține un împrumut, un nerezident va trebui să dovedească o sursă obișnuită de venit și să furnizeze dovezi privind activele de peste mări și istoricul băncii pentru a obține un profil financiar actualizat.

Poate un rezident din afara Regatului Unit să obțină un împrumut?

Dacă ești un muncitor migrant care tocmai s-a mutat în Regatul Unit sau studiezi aici ca student internațional, s-ar putea să-ți fie mai greu să fii acceptat pentru un împrumut în comparație cu cineva care a locuit în Marea Britanie de câțiva ani.

Cu toate acestea, vestea bună este că mai aveți opțiuni disponibile.

Dacă puteți furniza dovada unei adrese permanente, aveți un cont bancar în Regatul Unit și dovada unei vize, este posibil să puteți obține un împrumut, chiar dacă nu sunteți rezident în Regatul Unit.

Mulți furnizori vor include detalii despre politica lor pentru solicitanții din afara Regatului Unit, așa că verificați cu atenție criteriile de eligibilitate.

Când decideți dacă vă permiteți să vă împrumutați, creditorii vor efectua o verificare a creditului pentru a vă evalua istoricul de credit. Ei fac acest lucru pentru a stabili cât de fiabil sunteți ca împrumutat. Cu cât scorul dvs. de credit este mai mare, cu atât este mai probabil să fiți acceptat.

Din păcate, istoricul dvs. de credit nu poate fi transferat dintr-o țară în alta. Aceasta înseamnă că creditorii din Marea Britanie nu vor putea vedea cât de bine ați gestionat creditul în trecut. Din fericire, există pași pe care îi puteți lua pentru a vă crește șansele de a fi acceptat pentru un împrumut și de a vă crește scorul de credit.


Procesul de aplicare va fi același ca și pentru cetățenii Regatului Unit, dar este posibil să fie necesar să furnizați mai multe documente și vi se poate oferi o altă rată decât cea care este anunțată.