Cum să alegi un card credit fără dobândă?

Datorită cardurilor de credit fără dobândă, acum este posibil să plătiți pentru bunuri și servicii scumpe în rate lunare, fără a suporta comisioane suplimentare. Ce caracteristici distinctive are acest produs financiar și când este util?

Obținerea unui card de credit fără dobândă este dificilă pentru cei cu credit slab. Dar, există unii creditori care sunt specializați în a pune bani la dispoziția celor ale căror istoric de credit le-ar îngreuna, de obicei, obținerea unui împrumut. Probabil că știți deja dacă aveți un credit slab, deoarece ați fost refuzat pentru atâtea împrumuturi anterioare.

Nu renunța încă la speranță, totuși. Există diferiți creditori care se concentrează pe asistența persoanelor cu venituri mici și credit slab să obțină finanțarea rapidă cu cardul de credit de care au nevoie.

Acești creditori nebanci oferă de obicei împrumuturi personale negarantate debitorilor cu credite slabe și cu venituri mici. Ei vă vor examina veniturile, dar nu și scorul biroului de credit. Când utilizați aceste carduri, vă puteți finanța cheltuielile într-o manieră flexibilă sau puteți utiliza plafonul pentru a face achiziții semnificative fără a vă face griji cu privire la comisioane neprevăzute. Este esențial să înțelegeți cum funcționează acest tip de card și să cântăriți pericolele și cheltuielile implicate înainte de a aplica pentru unul.

Aceste tipuri de creditori ar putea fi capabili să ajute la completarea acelui deficit temporar de finanțare, până când creditul dvs. devine treptat mai bun, dacă puteți demonstra că le puteți rambursa banii.

Este posibil să fiți familiarizați cu creditorii nebanci dacă aveți un credit prost. Creditorii nebancari sunt instituții financiare care acordă împrumuturi doar clienților nebancari care au credit prost sau venituri mici. Alternativ, ar putea fi platforme de împrumut pe internet care leagă debitori și creditori.

Mai mulți creditori nebancari sunt specializați în acordarea de credite prin carduri de credit fără dobândă debitorilor cu credite slabe și cu venituri mici. Împrumuturile nebancare sunt negarantate, astfel împrumutătorul nu va cere niciun fel de garanție de la dvs.

De asemenea, de obicei percep dobânzi mai mari decât o fac băncile. IFN-urile sunt adesea denumite creditori care sunt specializați în împrumuturi personale negarantate pentru debitorii cu credit slab și cu venituri mici.

Obținerea unui card credit rate fara dobanda

Dacă aveți credit prost, majoritatea băncilor nu vă vor emite un card de credit fără dobândă. Așadar, un creditor nebancar poate fi de ajutor dacă vă aflați într-un scenariu în care ați încercat toate celelalte opțiuni, dar încă aveți nevoie de bani. O persoană sau o afacere care oferă împrumuturi personale fără a solicita ajutorul unei bănci pentru a procesa împrumutul și a colecta rambursări este cunoscută ca creditor nebancar.

Va fi o provocare pentru dvs. să obțineți finanțare de la o bancă dacă aveți un credit slab. Evaluarea dvs. de credit și raportul datorie/venit nu sunt luate în considerare de către creditorii nebancari. Cu toate acestea, ei sunt interesați de capacitatea dumneavoastră de a le plăti înapoi. Va trebui să demonstrezi atât capacitatea de a rambursa împrumutul cu salariul, cât și existența unei forme de venit. Creditorul se va întreba, de asemenea, despre antecedentele și referințele dvs. profesionale.


După cum sugerează și numele, cardurile de credit cu dobândă zero sunt carduri de credit care nu impun dobândă asupra sumelor pe care utilizatorul le rambursează.