Creditul de refinanțare este o soluție pentru debitorul care își dorește să beneficieze de condiții de rambursare mai avantajoase. În anumite situații, atunci când acesta a optat pentru unul sau mai multe împrumuturi cumulate (unul cu o valoare mai mare și un card de credit ori un împrumut nebancar) cu siguranță că este mai accesibil să plătească doar o singură rată. Mai sunt și cazurile în care debitorul a accesat împrumuturile din mai multe surse și trebuie să plătească dobânzi diferite, unele fixe și altele variabile, către creditori diferiți.

Credit rapid indiferent de varsta sau venit

Drept urmare, o refinanțare credit este alternativa ideală pentru gestionarea eficientă a împrumutului. Noi am selectat, pentru cei interesați de obținerea de bani împrumut prin refinanțare, o serie de oferte, care constituie variante corecte și accesibile, pentru debitorii ce vor să facă pasul către independența financiară.

Refinanțarea împrumuturilor – când, de ce și în ce condiții?

Momentul cel mai oportun pentru a contracta un credit de refinanțare este atunci când găsești sau primești o ofertă avantajoasă pentru interesele tale. Un nou împrumut care să-ți ofere o dobândă fixă este de preferat unuia cu o dobândă variabilă. La fel de avantajos este să optezi pentru refinanțare în moneda în care venitul tău este încasat, mai ales dacă ai un credit într-o altă monedă. Vei face acest pas doar atunci când condițiile oferite sunt mult mai decente decât ceea ce ți s-a oferit anterior. Oferta poate veni chiar de la actualul creditor (care derulează programe de împrumut bani mult mai atractive sau ca urmare a îmbunătățirii condițiilor de creditare) sau de la un alt împrumutător.

În ceea ce privește condițiile de refinanțare credit este foarte important:

• Să nu alegi un nou împrumut care să te dezavantajeze în anumite privințe (dobândă, perioadă de rambursare, clauze contractuale);
• Să nu optezi pentru un credit refinanțare care să aibă un termen de plată mai scurt decât dacă aceasta este dorința ta;
• Să alegi o refinanțare care să se plieze pe venitul tău actual și care se fie în conformitate cu normele privind coșul de cumpărături zilnic al familiei tale;
• Să fie în moneda în care tu realizezi venituri și să nu fie supus fluctuației valutare sau evoluției valorii de referință a anumitor tipuri de dobândă;
• Să îți ofere modalități simple de rambursare și la îndemână, așa cum este plata directă online în contul debitorului;
• Să nu aibă dobânzi penalizatoare cu valori ridicate și să-ți permită rambursarea anticipată fără să ți se solicite plăți compensatorii.

Noi ți-am pregătit o gamă extinsă de credite de refinanțare care îți permit să bifezi toate condițiile mai sus menționate. Tu îți poți alege una sau mai multe variante, analizează-le și optează pentru cea care îți oferă cele mai multe facilități. Toate ofertele sunt filtrate în funcție de mai mulți factori, astfel încât să rămână în selecție doar cele mai bune. Creditul de refinanțare este o soluție pentru a-ți crește nivelul de control asupra cheltuielilor tale și de a obține avantaje noi de la o ofertă care trebuie să fie mai bună decât cea pentru care ai optat inițial.

Mici bonusuri îți vor oferi de unii creditori și pentru că ai ales să lucrezi cu ei, de la carduri de cumpărături și până la asigurări gratuite pentru diverse (de viață, de sănătate, de locuință, auto, etc.). Alege întotdeauna pachetul de avantaje care ți se potrivește și care îți oferă posibilitatea de a obține beneficii. Este timpul ca tu să optezi pentru o refinanțare credit inteligentă, de aceea noi suntem aici ca să te ajutăm să faci cea mai bună alegere!