Împrumut online, direct în contul tău

Banii împrumut pe contul bancar

Când ai nevoie de bani urgent, te gândești că un credit online depinde doar de cât de repede ți se va evalua și aproba cererea de împrumut. Însă posibilitatea de a aplica, în primul rând, pentru acel credit, de oriunde te-ai afla, îți poate scurta și mai mult drumul. Cauți, așadar, să obții un împrumut? Creditul online este, cu siguranță, una dintre variantele cele mai simple și, totodată, rapide, de accesare a unui împrumut în regim de urgență.

Fără hârtii, totul e online

Solicita un credit online si primesti banii pe contul bancar

Se poate obține de la o instituție financiară nebancară, în urma unei aplicări online. În mod evident, îți câștigă foarte mult timp, te scutește de efortul de a merge personal până la sediul instituției, te scapă de statul la coadă și de multe alte inconveniente. Ai nevoie doar de acces la internet și de câteva minute de liniște în care să te informezi cu seriozitate despre ce presupune împrumutul online direct în cont, la care te pregătești să aplici. Ți se vor solicita niște date și, odată furnizate, mai ai de așteptat doar foarte puțin timp până când vei primi efectiv banii.

Ce este, în fapt, un astfel de împrumut online?

Dacă te-am făcut curios, mai avem foarte puține detalii de oferit în privința lui, pentru că deja am subliniat esențialul. Împrumutul online este o formă de creditare extrem de accesibilă, la care poate aplica oricine are o problemă financiară. Vine cu avantajul major că se desfășoară complet online (adică și complet diferit de ce presupune împrumutul clasic la o bancă).

În plus față de eficiența procesului de aplicare, împrumutul online vine și cu avantajul că necesită, de cele mai multe ori, mai puține informații și documente pe care să i le furnizezi instituției de la care te împrumuți.

Cu un proces semnificativ simplificat vine și un răspuns mai rapid, adesea chiar în ziua aplicării, spre deosebire de cele câteva zile pe care le ai de așteptat când soliciți împrumuturi la bănci.

Ce trebuie să faci ca să beneficiezi și tu de un astfel de împrumut online?

La fel ca în cazul unui împrumut clasic, pentru împrumutul online va trebui mai întâi să consulți ofertele disponibile. Să afli care sunt principalele instituții financiare nebancare care facilitează astfel de credite, cam ce sume acordă acestea (ofertele pot diferi de la o instituție la alta), care este timpul de așteptare promis și, la fel de important, în cât timp și cu ce dobândă va trebui să returnezi împrumutul. Deși pot părea multe informații, tocmai pentru că toate pot fi obținute online, partea de cercetare este semnificativ redusă.

Cele mai multe instituții financiare nebancare îți vor pune chiar la dispoziție, pe site-urile lor, simulatoare de creditare, unde introduci câteva date și primești automat toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie. Punând în balanță cerințele instituției și ofertele propuse de aceasta, poți concluziona destul de ușor dacă te încadrezi sau nu pentru un credit la acel IFN. Astfel, vei aplica la sigur, acolo unde îndeplinești condițiile și ai șanse maxime să primești împrumutul online de care ai atâta nevoie.

Ai aplicat pentru un împrumut online și ai fost acceptat. Cum primești banii?

Dacă te temeai că va trebui oricum să te deplasezi personal pentru ridicarea banilor o dată împrumutul acordat, te vei bucura să afli că nu este cazul. Împrumutul online vine la pachet cu o finalizare la fel de rapidă. Creditele acordate pe această cale sunt virate direct în contul solicitantului, după verificarea prealabilă și confirmarea telefonică. Din acest motiv, este obligatoriu să aveți un cont bancar înainte de a lua în calcul această variantă de creditare online.

Presupunând că ai nevoie să obții un astfel de împrumut online, nu trebuie decât să cauți, online, câteva oferte. După ce ai găsit oferta care ți se potrivește cel mai bine, aplică pentru ea completând cererea, tot online, și transmite documentele solicitate de către IFN-ul ales – cel mai probabil ți se vor solicita o copie după cartea de identitate, împreună cu un extras de cont.

Pentru că și acordarea împrumutului se realizează tot online, va trebui să introduci și IBAN-ul contului în care vrei să ți se vireze banii. Înainte de finalizarea propriu-zisă a acordului, vei fi contactat telefonic și va trebui să confirmi că tu ești cel care a solicitat acel împrumut și că ești de acord cu termenii propuși. După care te poți aștepta să primești banii direct în cont, în decurs de câteva ore sau o zi, în funcție de cât durează transferul către banca la care ai solicitat virarea banilor.


Oferim împrumuturi online care vă pot ajuta să acoperiți nevoi urgente sau să avansați din punct de vedere financiar. Procesul este simplu: aplicați online astăzi