Găsește cel mai bun credit fără adeverință de venit

Împrumuturile nebancare fără adeverință de venit au devenit o obișnuință pe piața financiară. Astăzi poți să iei un credit chiar dacă nu ai venituri sau dacă nu poți prezenta o adeverință în acest sens. Companiile IFN acordă astfel de împrumuturi celor care au trebuință de bani mult mai ușor decât o fac băncile. Tot ceea ce trebuie să faci este să dispui de un venit regulat (verificarea se va efectua direct în baza ANAF) sau să fii proprietar pe un bun mobil sau imobil (pe care îl poți folosi drept gaj). În plus, instituțiile nebancare sunt mult mai deschise către cei care au nevoie de bani, dar nu pot prezenta documente care să le ateste veniturile. Grație caracteristicilor acestui tip de împrumut, acesta a devenit unul dintre principalele credite care sunt solicitate în România.

Banii sunt mai aproape decât crezi

Împrumuturile fără venit – accesibile pentru toți debitorii?

Este bine cunoscut faptul că băncile apreciază persoanele care dispun de venituri regulate, cu o valoare cât mai ridicată. Ce se întâmplă cu marea majoritatea a celor care au nevoie de bani și care nu încasează astfel de venituri în mod constant? Aceștia nu pot apela decât la companiile ifn pentru că acestea sunt dornice să ajute, chiar dacă o fac în schimbul unei dobânzi mult mai ridicate decât la bancă. Chiar și persoanele care figurează în registrele cu rău platnici ale Biroului de Credit beneficiază de o șansă de a obține bani în condiții avantajoase.

Iar dacă dispui de venituri care se încadrează în gama celor diferite de salariu și pensie, așa cum sunt cele care se încasează din drepturi de autor, cedare de folosință sau bonusuri, chiar și tu poți obține un credit fără adeverință de venit.

Noi venim în întâmpinarea ta și îți oferim o selecție diversificată de credite la care nu este solicitată adeverință de venit. Poți opta pentru împrumuturi online, cu o valoare care poate ajunge până la 4000 Ron sau pentru credite cu gaj, a căror valoare poate ajunge și până la 100,000 Euro. Depinde doar de tine și de nevoile tale care va fi suma pe care o vei solicita. Este foarte important să nu uiți că orice împrumut, bancar sau nebancar, trebuie să fie plătit în termenul stabilit. În caz contrar, sumele vor crește, iar în cel mai negative scenariu, poți chiar ajunge să datorezi mai mult decât ai primit, iar intrarea în incapacitate de plată o să determine acționarea ta în instanța și înscrierea în Biroul de Credit.

Ce semnificație are împrumutul fără adeverință de venit?

Pentru cei care sunt în situații financiare neplăcute și care nu pot prezenta o dovadă scrisă a veniturilor lor, un astfel de credit este o soluție temporară care le oferă o mână de ajutor exact când au mai mare nevoie. Chiar dacă suma care poate fi solicitată nu este atât de ridicată precum cea care se poate obține printr-un împrumut bancar, cu siguranță că este mult mai ușor de obținut:

• Actele doveditoare se rezumă la cele care indică identitatea;
• Extrasul de cont este unul dintre documentele care înlocuiesc adeverința de venit;
• Aprobarea se realizează într-un interval de timp redus, iar solicitantul poate semna contractul electronic;
• Verificarea veniturilor se realizează la ANAF, ceea ce scutește aplicantul de prezentarea actelor legate de realizarea de venituri.

Împrumutul fără adeverință de venit este o opțiune ideală pentru cei care lucrează în regim propriu, cei care se află în șomaj sau între slujbe ori care câștigă venituri din alte surse decât cele tradiționale (pensie și salariu). Chiar și pentru cei care lucrează pe salariu, dar cărora cei din conducere nu le eliberează astfel de documente, un astfel de credit este recomandat. Și cum aici vei găsi întotdeauna cele mai accesibile variante de credit fără adeverință de venit, de ce să nu aplici chiar acum pentru niște bani împrumut?