Împrumut fără garant

Împrumut fără garant

Zilele negre, în care îți lipsesc banii, îți fac probleme? Ai nevoie de niște bani cu împrumut dar îți este teamă că o să ți se solicite un gaj sau o garanție? Îți este teamă de dobânzi prea mari și că nu vei reuși să plătești împrumutul la timp? Companiile IFN (societăți de tip nebancar) constituie soluția perfectă pentru a contracta sume de bani, în anumite limite, pentru perioade scurte de timp (până la încasarea salariului sau a pensiei). Valoarea dobânzii este raportată la ziua de împrumut, așa că dacă dai banii înapoi mai repede, ai mai puțin de plătit. În plus, nu îți sunt solicitate documente ca la bancă, poți aplica dacă ai peste 18 ani, vechimea în muncă trebuie să fie minimă și nici nu îți este cerută o adeverință de venit. Ce poate fi mai avantajos decât să iei bani fără să ți se ceară decât o dobândă? Să iei bani moca, fără niciun fel de dobândă, evident!

Obţine cea mai bună ofertă de împrumut!

Acordam bani fara răspunzător

Societățile IFN sunt singurii creditori care oferă bani fără dobândă, iar acest lucru se datorează faptului că sumele împrumutate nu sunt atât de mari. Iar clientul, din momentul în care observă că instituția îi acordă încrederea sa, o să contracteze noi împrumuturi. Firmele nebancare funcționează legal, fiind înscrise în registrele speciale ale BNR; acest lucru înseamnă că sunt monitorizate și controlate periodic de aceste instituții ale statului. Avantajul de a opta pentru un împrumut nebancar este dat de faptul că procedura se derulează mult mai rapid în comparație cu cea de la bănci, condițiile de obținere credit sunt foarte lejere, iar modul de primire a banilor facilitează un nivel scăzut de interacțiune cu reprezentanții instituției.

Creditele de bani fără niciun fel de garanții se bazează pe încrederea acordată de instituția creditoare debitorilor. Aceștia trebuie să respecte niște reguli de împrumutare, care le cresc sau diminuează valoarea sumei ce poate fi împrumutată. Sumele care pot fi creditate nu au o valoare foarte mare (maxim 1000 Euro), dar, pentru o persoană care are nevoie de sume mici de bani și care nu poate merge la bancă, aceasta este cea mai bună soluție de împrumut. În ciuda dobânzilor ridicate, aceste credite se bucură de un nivel crescut de accesare, mai ales pentru că sunt ofertante pe termen lung. Un client care accesează de la același creditor un număr ridicat de împrumuturi, în timp, începe să beneficieze de condiții mai flexibile de creditare, diverse bonusuri și posibilitatea de creștere a sumei care poate fi împrumutată la următorul credit.

Aplica credit instant fara garant

Și pentru că atunci când ai nevoie de bani timpul este principalul factor decizional, aceste împrumuturi pot fi obținute fără să stai la cozi, fără să existe documente prea multe de prezentat și fără să ți se solicite garanții. Trebuie doar să ai un venit (sunt acceptate foarte multe astfel de câștiguri, important este să aibă caracter de continuitate), valoarea acestuia nu trebuie să fie foarte mare, să ai peste 18 ani și să aplici cu actele corecte și valide pentru a obține bani cu împrumut.


Aveți nevoie de un împrumut? Împrumuturi online vă pot ajuta să vă echilibrați bugetul personal și să vă acoperiți nevoile urgente.